Anulowanie konta hostingowego

Anulowanie konta hostingowego wiąże się z usunięciem plików Twojej witryny z naszych serwerów. Przed przeprowadzeniem tej operacji upewnij się, że masz wykonane kopie wszystkich plików, które chcesz zachować. Aby uzyskać więcej informacji, patrz

.

Anulowanie konta hostingowego:

  1. Zaloguj się na konto GoDaddy.
  2. Kliknij Hosting internetowy.
  3. Kliknij Uaktualnienia albo Opcje obok konta, które chcesz anulować.
  4. Kliknij Anuluj to konto.
  5. Kliknij Anuluj konto.

Uwaga: Po anulowaniu konta hostingowego nazwa domeny może stać się ponownie dostępna dla innych nawet po 24 godzinach.


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.