Pomoc

VPS i serwery dedykowane (Moje serwery) Pomoc

Anulowanie kopii zapasowych witryny

Jeśli nie chcesz już korzystać z usługi Kopia zapasowa witryny, możesz ją usunąć z serwera.

Anulowanie kopii zapasowych witryny powoduje trwałe usunięcie wszystkich kopii zapasowych. Po anulowaniu usługi nie możemy przywrócić tych kopii zapasowych ani uzyskać do nich dostępu.

  1. Na panelu sterowania Moje serwery kliknij kartę Kopie zapasowe.
  2. W obszarze Kopia zapasowa witryny kliknij Zmień plan.
  3. Kliknij dwukrotnie Anuluj Plan.

Następny krok


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.