Can I move Site Backup to a different hosting account or server?

No, you cannot change the hosting account or server connected to your Site Backup plan.

If you want to use Site Backup on another hosting account or server, you can add a Site Backups plan to it.

However, for shared hosting account you can change the domain name the hosting account uses (Web & Classic / cPanel / Plesk).

Next step


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.