VPS i serwery dedykowane (Centrum kontroli hostingu) Pomoc

Cancel my server

If you no longer need your server, you can cancel it.

Warning: Once you cancel your server, we cannot retrieve its information or restore it to your account. We recommend backing up all of your server's data before canceling.

To Cancel Your Server

  1. Log in to your GoDaddy account.
  2. Click Servers, and then click Options.
  3. Click Cancel this account, and then click Cancel Account.

Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.