Czy muszę samodzielnie tworzyć kopię zapasową mojej witryny hostowanej w ramach usługi Zarządzany system WordPress?

W przypadku hostingu Zarządzany system WordPress kopie zapasowe są tworzone automatycznie i przechowywane przez 30 dni — nie musisz nic robić, aby je włączyć.

Note: The Worker Plugin for Pro Accounts is required in order for backups to run. (Pro accounts are available in the U.S.A. and Canada.)

Jeżeli chcesz użyć jednej z kopii do przywrócenia witryny, patrz jeden z poniższych artykułów:

  • Przywracanie witryny (w przypadku kont Podstawowy, Deluxe, Ultimate i Programista)
  • Przywracanie witryny (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)
  • (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)

Note: Backups are only available for active Managed WordPress plans. If the plan is removed due to failed billing, you will need to restore from local backups or contact support for additional options.

Next steps

More info


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.