Pomiń i przejdź do głównej zawartości
Zadzwoń do nas
Numery telefonów i godziny
Centrum pomocy

Sprawdź nasze zasoby pomocy online

Pomoc

GoDaddy Pomoc

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby przetłumaczyć tę stronę. Dostępna jest również strona w języku angielskim.

Dodawanie sekcji Wizyty online

Wizyty online pozwalają klientom zarezerwować czas u Ciebie lub na Twoje wydarzenia. Wymień wiele usług, w jakich godzinach są dostępne, ustal cenę dla każdej z nich i zdecyduj, czy klienci płacą online z wyprzedzeniem (dostępne w Australii, Kanadzie, Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych), czy też osobiście w momencie usługi.

Ten film jest częścią serii poradników dotyczących dodawania zaawansowanych funkcji w Kreatorze witryn .

  1. Przejdź do strony produktu GoDaddy.
  2. Przewiń do sekcji Website Builder i wybierz opcję Zarządzaj obok swojej witryny, aby ją otworzyć.
  3. Wybierz opcję Edytuj witrynę lub Edytuj stronę, aby otworzyć kreator stron www.
  4. Przejdź do strony i lokalizacji, do których chcesz dodać listę spotkań lub usług dla osób, na które można się zarejestrować, a następnie dodaj sekcję .
  5. Wyszukaj sekcję Spotkania i usługi. Jeśli na liście nie widzisz pozycji Spotkania i usługi, masz już je dodane w innym miejscu w witrynie.
  6. Uwaga: w całej witrynie dozwolona jest tylko jedna sekcja Spotkania online. Jeśli sekcja Spotkania online już istnieje w Twojej witrynie, przejdź do niej i przenieś ją na stronę i do lokalizacji, w której chcesz ją znaleźć.

    W każdej chwili możesz też usunąć sekcję i dodać ją ponownie. Usunięcie sekcji Spotkania online NIE powoduje usunięcia żadnych informacji o spotkaniu ani usłudze. Wszystkimi tymi informacjami można zarządzać z poziomu Panelu.

  7. Dostosuj ustawienia, takie jak układ, kolor akcentu, tytuł lub przycisk, aby zarezerwować spotkanie. Wybierz opcję Zarządzaj spotkaniami, aby przejść do panelu spotkań. Znajdziesz tu pomocne wskazówki, co zrobić dalej, zwłaszcza jeśli konfigurujesz spotkania po raz pierwszy.
  8. Zmiany zostaną zapisane automatycznie. Użyj opcji Podgląd, aby zobaczyć efekty. Gdy wszystko będzie gotowe, aby udostępnić zmiany publicznie, opublikuj witrynę.

Następny krok

Więcej informacji