Pomoc

Kreator witryn Pomoc

Ograniczanie planu

Ogranicz plan, jeśli potrzebujesz mnie funkcji lub jeśli nie chcesz płacić za funkcje, których nie będziesz używać. Możesz zaktualizować plan w przyszłości, ale będzie konieczne odtworzenie wszystkich funkcji utraconych w wyniku ograniczenia planu.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

Po ograniczeniu planu wszystkie funkcje związane z poprzednim planem zostaną trwale usunięte, dlatego upewnij się, że na pewno chcesz dokonać zmiany.

W tym celu należy skontaktować się z pomocą techniczną.

Więcej informacji


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.