Przywracanie klientów na listę aktywnych

Klientów usuniętych z listy Klienci Pro można łatwo przywrócić. Dane zarchiwizowanych klientów nie są usuwane.

  1. Zaloguj się na konto Pro. (Potrzebujesz pomocy przy logowaniu?).
  2. Na stronie Klienci kliknij menu Klienci aktywni i wybierz opcję Klienci zarchiwizowani.
    Kliknij opcję Klienci zarchiwizowani, aby wyświetlić tę listę.
  3. Kliknij profil klienta znajdujący się na liście Klienci zarchiwizowani.
  4. Kliknij przycisk Wycofaj z archiwum.

Więcej informacji


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.