Pomiń i przejdź do głównej zawartości
Zadzwoń do nas
Numery telefonów i godziny
Centrum pomocy

Sprawdź nasze zasoby pomocy online

Pomoc

VPS Gen 3 i serwery dedykowane Pomoc

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby przetłumaczyć tę stronę. Dostępna jest również strona w języku angielskim.

Przywracanie zarządzanego lub w pełni zarządzanego serwera Gen 3 z kopii zapasowej

Funkcja kopii zapasowych serwerów zarządzanych lub w pełni zarządzanych umożliwia przywrócenie stanu serwera z momentu utworzenia kopii zapasowej (więcej informacji). Ta kopia zapasowa stanowi obraz całego serwera, dlatego nie można przywrócić poszczególnych plików. Można jedynie przywrócić poprzedni stan całego serwera, co spowoduje zastąpienie wszystkich zmian dokonanych od momentu utworzenia kopii zapasowej.

Ostrzeżenie: Przywrócenia nie można cofnąć. Przywrócenie serwera powoduje trwałe usunięcie wszystkich danych na nim i skonfigurowanie go przy użyciu utworzonej kopii zapasowej.

Aby przywrócić serwer zarządzany lub w pełni zarządzany z kopii zapasowej

  1. Zaloguj się na konto GoDaddy.
  2. Kliknij Serwery.
  3. Obok serwera, którego chcesz użyć, kliknij pozycję Zarządzaj.
  4. Kliknij Kopie zapasowe.
  5. Kliknij Przywróć.
  6. Kliknij Wprowadź.