Resetowanie nazwy użytkownika i hasła FTP

Możesz zresetować lub zmienić dane używane do logowania się na koncie hostingu za pośrednictwem usługi FTP, która umożliwia przekazywanie plików na Twoje konto przy użyciu klienta FTP.

Aby zresetować lub zmienić nazwę logowania do konta hostingu

  1. Zaloguj się w Menedżerze konta.
  2. Kliknij Hosting internetowy.
  3. Obok konta hostingowego, którego chcesz użyć, kliknij Zarządzaj.
  4. Kliknij pozycję Dostęp za pomocą FTP.

    Jeśli nie widzisz ikony, kliknij Pokaż więcej w sekcji dotyczącej domeny, której chcesz użyć, a następnie kliknij Dostęp przez FTP.

  5. W kolumnie Nazwa kliknij użytkownika usługi FTP, którego chcesz zmodyfikować.
  6. Wprowadź nowe informacje logowania, których chcesz używać, a następnie kliknij przycisk OK.

Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.