Resetowanie nazwy użytkownika i hasła FTP

Możesz zresetować lub zmienić dane używane do logowania się na koncie hostingu za pośrednictwem usługi FTP, która umożliwia przekazywanie plików na Twoje konto przy użyciu klienta FTP.

  1. Zaloguj się w Menedżerze konta.
  2. Kliknij Hosting internetowy.
  3. Obok konta hostingowego, którego chcesz użyć, kliknij Zarządzaj.
  4. W sekcji Ustawienia kliknij pozycję Użytkownicy FTP.
  5. Obok użytkownika usługi FTP, którego chcesz zmodyfikować, z menu Akcje wybierz polecenie Zmień hasło lub Zmień nazwę użytkownika.
  6. Wprowadź nowe informacje, których chcesz używać, a następnie kliknij przycisk Aktualizuj.

Następny krok


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.