Resetowanie witryny

Podczas pierwszej konfiguracji witryny pytamy Cię o jej tematykę (kategorię) i nazwę, na podstawie których generowany jest jej projekt. Jeżeli kiedykolwiek będziesz chcieć zacząć od nowa z innym projektem, w tym także z nową kategorią, konieczne będzie zresetowanie Twojej witryny. Operacja ta nie jest tym samym co cofanie publikacji lub ukrywanie witryny — takie opcje nie są dostępne.

Ostrzeżenie: Zresetowanie witryny powoduje usunięcie całej zawartości witryny oprócz przekazanych obrazów i produktów ze sklepu. Zastanów się, czy lepszym rozwiązaniem nie będzie skorzystanie z przycisku Przywróć w kroku 5 — powoduje on zastąpienie bieżącej zawartości poprzednią wersją witryny.
  1. Zaloguj się na konto GoDaddy i otwórz swój produkt. (Potrzebujesz pomocy dotyczącej otwierania produktu?)
  2. Kliknij przycisk Edytuj / Edytuj witrynę.‌
  3. Kliknij panel Ustawienia witryny.
    Kliknij panel Ustawienia witryny
  4. Kliknij przycisk Historia witryny.
  5. Kliknij przycisk Zresetuj witrynę.
    Kliknij przycisk Zresetuj witrynę
  6. Masz ostatnią szansę, aby zmienić zdanie. Jeśli wszystko jest gotowe, kliknij przycisk Tak, rozpocznij od nowa.
    Kliknij przycisk Tak, rozpocznij od nowa
  7. Zawartość Twojej witryny jest usuwana natychmiast i wyświetlone zostają oryginalne pola konfiguracyjne. Wprowadź nowe informacje, aby skonfigurować witrynę przy użyciu innego projektu.
    Wprowadź ponownie informacje dotyczące konfiguracji

Następny krok

Więcej informacji


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.