Pomoc

Domeny Pomoc

Usuwanie profilu wstępnie skonfigurowanego

Usunięcie profilu wstępnie skonfigurowanego powoduje skasowanie go z konta bez usuwania jakichkolwiek nazw domen. Domeny przypisane do profilu korzystają z ustawień profilu, dopóki ich nie zmienisz.

  1. Zaloguj się do Centrum sterowania domenami GoDaddy. (Potrzebujesz pomocy przy logowaniu? Znajdź swoją nazwę użytkownika lub hasło).
  2. W menu Ustawienia wybierz opcję Zarządzaj profilami wstępnie skonfigurowanymi.
    zarządzaj profilami wstępnie skonfigurowanymi
  3. Odszukaj profil, który zamierzasz usunąć, i wybierz ikonę kosza znajdującą się po prawej.
  4. Wybierz opcję Tak, usuń, aby potwierdzić, że chcesz usunąć profil.

Zobaczysz potwierdzenie z informacją Udało się!, które sygnalizuje, że usunięto profil.

Powiązany krok

  • Możesz przejrzeć domeny aktualnie przypisane do profilu wstępnie skonfigurowanego.

Więcej informacji

  • Uporządkuj swoje domeny jeszcze lepiej, używając folderów.

Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.