Pomoc

Kreator witryn Pomoc

Wybierz opcje mojego ekranu końcowego wideo

Gdy dodasz film, który jest hostowany w YouTube lub Vimeo, możesz kontrolować, co Twoi klienci zobaczą po zakończeniu filmu, dostosowując kanał lub ustawienia autoodtwarzania.

Potrzebujesz dodatkowego wsparcia? Uzyskaj porady ekspertów dotyczące edycji wideo od przewodnika GoDaddy.

YouTube

Filmy YouTube nie odtwarzają się automatycznie. Zamiast tego po zakończeniu filmu wyświetlają się filmy z tego samego kanału YouTube. Jeśli jesteś właścicielem kanału YouTube, możesz wybrać, co zobaczą Twoi klienci, zarządzając listą filmów na swoim kanale.

Uwaga: Jeśli korzystasz z filmu YouTube z kanału innego niż Twój własny, filmy z tego kanału będą wyświetlane po zakończeniu odtwarzania.

Vimeo

Vimeo ma funkcję autoodtwarzania i wiele innych opcji ekranu końcowego do wyboru, w tym inne filmy, wezwanie do działania (CTA), niestandardowy obraz i nie tylko. Możesz też nie pokazywać niczego użytkownikowi po zakończeniu filmu.
  1. W ustawieniach wideo Vimeo kliknij Narzędzia interakcji, a następnie kliknij Po wideo.
  2. Wybierz opcję Puste z listy Ekran końcowy.

Więcej informacji


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.