Wyłączanie połączenia między witryną a firmową stroną na Facebooku

Usunięcie aplikacji GoDaddy Social z konta na Facebooku umożliwia wyłączenie połączenia między witryną a stroną na Facebooku.

  1. Aby rozpocząć, zaloguj się na swoje konto na Facebooku.
  2. Przejdź do menu Ustawienia.
    wyłączanie połączenia między witryną a Facebookiem, kliknij menu Ustawienia
  3. W panelu po lewej stronie kliknij opcję Integracje biznesowe.
    kliknij opcję Integracje biznesowe
  4. Kliknij pole wyboru znajdujące się obok pozycji GoDaddy Social, po czym kliknij przycisk Usuń.
    Kliknij przycisk Usuń
  5. Kliknij przycisk Usuń, aby potwierdzić operację. To już wszystko! Pomyślnie wyłączono połączenie między witryną GoDaddy a kontem na Facebooku.
    kliknij przycisk Usuń, aby potwierdzić

Więcej informacji


Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy za przekazanie informacji. Aby porozmawiać z pracownikiem obsługi klienta, zadzwoń pod numer pomocy technicznej lub skorzystaj z opcji czatu (powyżej).
Cieszymy się, że udało się nam pomóc! Czy coś jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?
Przykro nam z tego powodu. Powiedz nam, co było niezrozumiałe lub dlaczego nie udało się rozwiązać Twojego problemu.