Pomiń i przejdź do głównej zawartości
Zadzwoń do nas
Numery telefonów i godziny
Centrum pomocy

Sprawdź nasze zasoby pomocy online

Pomoc

GoDaddy Pomoc

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby przetłumaczyć tę stronę. Dostępna jest również strona w języku angielskim.

Zmień nazwę strony i ustawienia w mojej witrynie

Podczas tworzenia lub reorganizacji witryny może być konieczna zmiana nazw niektórych stron, aby lepiej identyfikować ich zawartość dla odwiedzających. Możesz także zmienić ustawienia widoczności w nawigacji lub być stroną prywatną .

  1. Przejdź do strony produktu GoDaddy.
  2. Przewiń do pozycji Website Builder i wybierz opcję Zarządzaj obok swojej witryny, aby otworzyć witrynę.
  3. Wybierz Edytuj witrynę lub Edytuj witrynę, aby otworzyć kreatora witryn.
  4. W Nawigacji witryny najedź kursorem na stronę, którą chcesz zmienić, i wybierzikona koła zębatego ustawień strony Menu ustawień. W aplikacji mobilnej wybierz opcję Strony, a następnie wybierz plikpionowe menu z trzema kropkami kebabu menu.
  5. Wybierz opcję Ustawienia strony .

    Uwaga: Jeśli zmieniasz ustawienia menu rozwijanego, zobaczysz Ustawienia menu . Tutaj dodajesz strony do pustego menu.


    Zrzut ekranu menu ustawień strony
  6. Zaktualizuj tytuł strony . Zadbaj o prostotę paska nawigacji dzięki krótkim, czytelnym nazwom stron.
  7. Wybierz odpowiednie przełączniki. Nowa strona może zostać dodana zarówno do nagłówka, jak i stopki, jeśli chcesz (lub nie chcesz „ukrywać” strony). Jeśli Twoja strona nie jest wyświetlana w nawigacji, nadal możesz utworzyć łącze do niej z innych stron lub wysłać innym łącze bezpośrednie.
    • Pokaż w nawigacji powoduje, że jest on wyświetlany w obszarze nawigacji po nagłówku u góry.
    • Stopka wyświetla łącze do strony u dołu każdej strony.
    • Strony prywatne są jak zwykłe strony, z wyjątkiem tego, że są widoczne tylko dla członków. Każda strona oprócz strony głównej może być stroną prywatną. Dowiedz się więcej o zarządzaniu stronami prywatnymi.
  8. Po zakończeniu wybierz Gotowe . Jeśli nie wprowadziłeś żadnych zmian i chcesz zakończyć, wybierz Witryna .
  9. Twoje zmiany są zapisywane automatycznie. Posługiwać się Zapowiedź aby zobaczyć wyniki i kiedy będziesz gotowy, aby opublikować zmiany, opublikuj swoją witrynę .

Więcej informacji